bahan2
1sudu besar tepung ubi
1 biji telur
3 sudu teh butter -- cairkan
160ml air
40 ml susu cair
2 sudu besar gula halus
pewarna kuning
cara2 :
campur semua bahan dan tapis.... mudahkan...
yg xmudahnyer nak melempengkan nyer......
selamat mencuba....
Pages
Deluxe Delicacy Entreprise ( CA0170105-W)
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir
0169504232/01118177318
*********************************************************************************************************************************************************
Terima Kasih kerana berkunjung ke Laman ini.
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir
0169504232/01118177318
*********************************************************************************************************************************************************
Terima Kasih kerana berkunjung ke Laman ini.
Bahulu adalah sejenis makanan tradisional yang amat di gemari oleh semua peringkat umur. Semakin hari bahulu semakin berkembang dengan sentuhan moden, dengan pelbagai jenis perisa dan inti. dlm kemodenan bahulu, kami masih mengekal resepi tradisional nenek moyang.... tanpa pengawet, bahulu boleh tahan sehingga sebulan.
Sesuai dijadikan Cenderahati / Doorgift untuk Majlis Perkahwinan , Pertunangan , Akikah , Cukur Jambul , Hari Jadi dan sebarang majlis.
***************************************************************************************************************************************************************************************
Sesuai dijadikan Cenderahati / Doorgift untuk Majlis Perkahwinan , Pertunangan , Akikah , Cukur Jambul , Hari Jadi dan sebarang majlis.
***************************************************************************************************************************************************************************************
No comments:
Post a Comment