hari nih sepagi bersama student UMP, student teknologi makanan.... alhamdullillah dapat luangkan masa dan maaf atas kekurangan, mungkin keadaan umah yg x seberapa.....
sesi berkenalan.... dan serba sedikit latar belakang saya.... then terus pada pembuatan bahulu dan roti.... pic akan di upload tapi bukan mlm ni sbb dah penat sangat baru balik dr shopping barang baby.....
Pages
Deluxe Delicacy Entreprise ( CA0170105-W)
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir
0169504232/01118177318
*********************************************************************************************************************************************************
Terima Kasih kerana berkunjung ke Laman ini.
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir
0169504232/01118177318
*********************************************************************************************************************************************************
Terima Kasih kerana berkunjung ke Laman ini.
Bahulu adalah sejenis makanan tradisional yang amat di gemari oleh semua peringkat umur. Semakin hari bahulu semakin berkembang dengan sentuhan moden, dengan pelbagai jenis perisa dan inti. dlm kemodenan bahulu, kami masih mengekal resepi tradisional nenek moyang.... tanpa pengawet, bahulu boleh tahan sehingga sebulan.
Sesuai dijadikan Cenderahati / Doorgift untuk Majlis Perkahwinan , Pertunangan , Akikah , Cukur Jambul , Hari Jadi dan sebarang majlis.
***************************************************************************************************************************************************************************************
Sesuai dijadikan Cenderahati / Doorgift untuk Majlis Perkahwinan , Pertunangan , Akikah , Cukur Jambul , Hari Jadi dan sebarang majlis.
***************************************************************************************************************************************************************************************
No comments:
Post a Comment