Deluxe Delicacy Entreprise ( CA0170105-W)
Lot 6/764 Kg Pelindung, Beserah,
26100 Kuantan, Pahang.
delicacystopcentre@yahoo.com
Fb: MazniHaznira MohdNazir
0169504232/01118177318

*********************************************************************************************************************************************************
Terima Kasih kerana berkunjung ke Laman ini.

Bahulu adalah sejenis makanan tradisional yang amat di gemari oleh semua peringkat umur. Semakin hari bahulu semakin berkembang dengan sentuhan moden, dengan pelbagai jenis perisa dan inti. dlm kemodenan bahulu, kami masih mengekal resepi tradisional nenek moyang.... tanpa pengawet, bahulu boleh tahan sehingga sebulan.

Sesuai dijadikan Cenderahati / Doorgift untuk Majlis Perkahwinan , Pertunangan , Akikah , Cukur Jambul , Hari Jadi dan sebarang majlis.

***************************************************************************************************************************************************************************************

Tuesday 4 December 2012

Bahulu

Tgh2 siap nak kemas nak gi jalan kl/MAHA...  dapat sms drp kak nor... suruh siapkan tempahannya sbb dia xsempat nak buat sbb dio ke perhimpunan agung umno.... ok la, sanggup je la kawan punya pasal kan... xbaik menghampakan harapan org...
Nanti kluar tambah stok bahulu....  Khamis kena siapkan kak nor punya order.... hari khamis pun mula la projek kak nor tapi malangnya xlarat nak siapkan sbb dah letih sangat siapkan bahulu berperisa Nurul punya..... xpe la 800pcs dah siap.... esok jumaat nak gerak ke kl.... nak tambah stok dah malas sbb umah xkemas lagi, baju x pack lagi.... so xjdi la siapkan... xpe la balik awal sikit tuk siapkan lagi 300pcs tu sbb dah ambik 100pcs tuk dijadikan buah tangan tuk anak2 sedara yg amat menggemari bahulu......

balik dr kl hari isnin mlm..... mlm tu rehat dulu sepuasnya..... keesokkannya... pagi2 dah start mixer pukul telur tuk siapkan bahulu kak nor....
Alhamdullillah, akhirnya kul 11 am siap ler.....
Ptgnya hantar ke rumahnya....................

No comments:

Post a Comment